Volg Spellquest als podcast of op YouTube

De presentatoren van de videogame-podcast Spelkost hebben een zomerstop ingelast. Niet heel bijzonder, behalve dat ze ter opvulling van deze lege weken samen met ondergetekende een Dungeons & Dragons-avontuur hebben opgenomen onder de naam Spellquest.

Spellquest 1: Kip

Bastiaan Vroegop speelt Henk, de half-ork barbaar. Erwin Vogelaar speelt Gliïtar de half-elf geestelijke van RuPaul. En Harry Hol speel Glengello, de mens bard. Met Vincent Leeuw als de Dungeon Master. Volg de avonturen op YouTube, of zoek naar de Spelkost-podcast op je favoriete podcast-platform.

Voor de D&D-fans: dit avontuur volgt het eerste hoofdstuk uit de module Keys from the Golden Vault.

[09.aug] Aflvering 2 is ondertussen ook beschikbaar!

Spellquest 2: Chantage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *